Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Kwaliteit

Kwaliteit

Via ons ISO gecertificeerd farmaceutisch kwaliteitsborgingssysteem, garanderen we de integriteit en kwaliteit van uw producten in de gehele distributieketen.

Onze benadering van kwaliteit

We hanteren een kwaliteitsgerichte benadering van logistiek in de gezondheidszorg. Ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de ISO 9001- en Good Distribution / Manufacturing Practice (cGXP) -normen en we streven ernaar om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van onze klanten. Het systeem heeft een tweelagenstructuur: Europa en op landelijk niveau. Dit betekent dat we voldoen aan de lokale farmaceutische kwaliteitscontrolevereisten en tegelijkertijd voldoen aan de EU-regelgeving.

We streven ernaar de kwaliteit in de zorg continue te verbeteren, daarom evalueren en verbeteren we voortdurend de efficiëntie van onze processen. Werknemers die zich bezighouden met speciale categorieën materialen, zoals koudeketenproducten, worden hiervoor apart getraind. KPI's worden geïmplementeerd om een consistent niveau van farmaceutische kwaliteitsborging te handhaven. We voeren audits uit om: best practices te delen, zeker te zijn dat procedures worden begrepen, ervoor te zorgen dat activiteiten voldoen aan de richtlijnen en om landspecifieke kwaliteitssystemen te laten voldoen aan EU-vereisten.

Neem contact op Onze locaties

ISO

De organisatie is gecertificeerd volgens ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 en ISO 22301: 2012. Daarnaast hebben we een uitgebreide lijst met accreditaties die getuigt van onze toewijding aan standvastige kwaliteitsnormen.

ISO

GMP/GDP

Alle medewerkers zijn getraind in het naleven van de GMP / GDP-richtlijnen en regelmatige audits zorgen ervoor dat aan de wettelijke vereisten en kwaliteitsnormen wordt voldaan.

CAPA

Management van CAPA's is op Europees niveau gestandaardiseerd met het doel om kwaliteitsverbetering in zorgstandaarden te bewerkstelligen. CAPA's worden lokaal ingevoerd in een Country Quality Database en beheerd op landniveau.

CAPA
Neem contact op met een specialist

Neem contact op met een specialist

Neem contact op met onze farmaceutische kwaliteitscontroledeskundigen om meer te weten te komen over onze beste oplossingen.