Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Sectoren

Sectoren

Alloga biedt supply chain-oplossingen voor de zorglogistiek. We werken in een aantal sectoren en bieden gespecialiseerde opslag-, fulfillment- en distributieservices.

Onze sector specialiteit

Alloga biedt een pan-Europees opslag- en distributienetwerk voor fabrikanten in de sectoren: farmaceutische producten, zelfzorggeneesmiddelen, medische hulpmiddelen, gezondheid en beauty en diergezondheid. Wij hebben al 20 jaar uitgebreid ervaring in de gezondheidszorg en zijn internationaal actief; dat maakt ons tot een veilige, langdurige partner voor onze klanten. Met specialistische kennis en technische competentie zorgen wij voor de distributie, zodat u zich kunt concentreren op R & D, productie, verkoop en marketing.

Farmaceutisch

Met ons Europees netwerk van GDP-goedgekeurde opslag- en distributiefaciliteiten is Alloga een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde logistieke oplossingen voor de farmaceutische industrie op lokaal en regionaal niveau.

Leer meer
Farmaceutisch

Zelfzorgmedicijnen

Bestuur en optimaliseer uw bevoorradingsketen voor zelfzorgmedicijnen met onze gespecialiseerde logistieke services voor zelfzorgmedicijnen.

Leer meer

Medische apparaten

Alloga biedt pan-Europese dekking en specialistische behandeling voor medische hulpmiddelen zowel op lokaal en regionaal niveau.

Leer meer
Medische apparaten

Gezondheid & beauty

Logistiek in de gezondheids- en beautybranche kan complex zijn, vooral als het draait om het tempo van verandering in gezondheid en beauty. Alloga biedt gespecialiseerde logistieke afdelingen voor supply chains voor beauty.

Leer meer

Diergezondheid

Lever diergeneesmiddelen af bij dierenartsen en groothandels met de specialistische expertise van Alloga en services met toegevoegde waarde.

Leer meer
Diergezondheid

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP
Neem contact op met een specialist

Neem contact op met een specialist

Neem contact op met Alloga voor meer informatie over de gespecialiseerde logistieke oplossingen die wij bieden voor de sectoren: farmaceutische producten, zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheid en beauty en diergezondheid.