Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Contact

Contact

Als u een bestaande klant bent, of als u meer wilt weten over werken met Alloga, kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

FAQ's

We hebben een aantal van onze meestgestelde vragen hieronder verzameld. Als u het antwoord dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met behulp van het bovenstaande formulier

Alloga is aanwezig in 13 landen in Europa: Spanje, Nederland, Roemenië, Frankrijk, Noorwegen, Tsjechië en Slowakije, VK, Duitsland, Litouwen, Portugal, Italië en Zwitserland. We kunnen u een op maat gemaakte internationale logistieke oplossing bieden, of u doorverwijzen naar het betreffende landenteam. Lees meer over de locaties van Alloga.

Ja. Alloga heeft strikte procedures voor temperatuurbeheer om veel temperatuurgecontroleerde farmaceutische producten - inclusief koudeketenproducten zoals vaccins en andere biologische producten - tijdens verpakking en verzending te beschermen. Lees meer over onze diensten voor cold chain-management.

Alloga biedt gespecialiseerde logistieke oplossingen voor bedrijven in een reeks van gezondheidszorgsectoren, van geneesmiddelen tot consumentengeneesmiddelen en medische hulpmiddelen, van gezondheid en beauty tot veterinaire producten. Als uw sector niet wordt vermeld onder de belangrijkste typen zorgbedrijven die wij bedienen, zijn wij toegerust om alle belangrijke zorgsectoren te behandelen. Neem daarom contact op om uw specifieke behoeften met ons team te bespreken.

Alloga biedt klanten volledige zichtbaarheid van gegevens met de Alloga Gateway. Gebruikers profiteren van gedetailleerde gegevens en inzichten met betrekking tot voorraadbeheer, orderregistratie en verkooprapportage. Een speciaal projectteam zal met u samenwerken om uw voortgang op de portal bij te houden en ondersteuning te bieden bij het openen van uw supply chain-gegevens Lees meer over de Alloga Gateway.

De Alloga Gateway geeft u meer controle over uw supply chain Het biedt bijna realtime gegevens en gedetailleerde informatie, waaronder voorraadniveaus, bedrijfsrapporten en volginformatie. Als u een Alloga-klant bent en u nog geen Gateway-account hebt, neemt u contact op met uw accountmanager.

De Alloga Gateway wordt beheerd door een ervaren in-house centraal team. Als u een vraag over technische ondersteuning met betrekking tot de portal hebt, neemt u dan in eerste instantie contact op met uw accountmanager.

 

Bij Alloga zijn we trots op ons zeer bekwame team dat het belang van de distributie van medische producten kent. U krijgt een accountmanager toegewezen die uw belangrijkste aanspreekpunt zal zijn voor de duur van uw contract, ondersteund door het ruimere Alloga-team. Neem vandaag nog contact op.

Alloga Service excellence and innovation for healthcare
 

Hoofdkantoor adres:

Alloga,
2 The Heights, Brooklands,
Weybridge,
Surrey,
KT13 0NY
Engeland