Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Distributie

Distributie

Bij ons assortiment oplossingen voor de distributie, wordt gebruikgemaakt van een sterke combinatie van ons eigen transport vloot en met gespecialiseerde externe transporteurs om uw producten rechtstreeks aan uw klanten te leveren.

Transport waarop u kunt vertrouwen

Met onze logiestieke oplossingen zorgen wij voor veilig en efficiënt transport voor onze klanten in de gezondheidszorg, inclusief actieve temperatuurregeling voor verschillende temperaturen. Alle transporten worden uitgevoerd naar GDP-normen.

Transport waarop u kunt vertrouwen

Volledig overzicht

Onze track & trace-portal biedt live updates over de voortgang van uw transport, vanaf ontvangst van de bestelling tot het moment van levering. U ontvangt Track and Trace updates en krijgt inzage in de paklijst. Bovendien ontvangt u bezorgtijden tijdens de gehele leveringscyclus.

Transport
Store distribute Euro 3 Billion worth of goods

€3,5mld.

Per jaar slaan we goederen op met een waarde van meer dan EUR 3,5 miljard en distribueren deze naar apotheken, ziekenhuizen, groothandels en meer.

 

Goods Delivered on time in full

99%

99% van leveringen worden volledig op tijd gedaan.

Alleen al onz

170

Alleen al onze Britse vloot bestaat uit meer dan 170 voertuigen.

Onze werkwijze

Step 1 Goods Collected by vehicle

1

Uw goederen worden bij uw faciliteiten of fabrikanten opgehaald door een van onze farmaceutische transportvoertuigen.

Step 2 Order Scheduled

2

Klanten doen bestellingen via ons systeem, die vervolgens worden ingepland voor levering door ons magazijnbeheersysteem en verkeersbeheersysteem.

Step 3 To distribution centre and packing

3

Ladingen worden naar ons distributiecentrum getransporteerd, waar ze worden gedemonteerd en in dozen worden verpakt voor bezorging en de volgende dag naar klanten gestuurd.