Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen

Alloga biedt gespecialiseerde logistieke services voor fabrikanten van medische hulpmiddelen, van opslag en distributie tot herverpakking en heretikettering.

Supply chains voor medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen zijn een cruciaal onderdeel van de gezondheidszorgsector. Betrouwbaarheid binnen de supply chain is in de medische sector van vitaal belang en zorgt ervoor dat producten veilig aankomen; of hulpmiddelen nu worden verzonden naar apotheken, ziekenhuizen of andere professionals in de gezondheidszorg. Aangezien steeds meer van deze producten een gespecialiseerde behandeling vereisen, is het belangrijk dat u samenwerkt met partner in de medische logistiek die dit begrijpt en die kan stoelen op de nodige ervaring.

Alloga biedt een breed scala aan contractlogistieke services voor fabrikanten van medische hulpmiddelen. Van temperatuurgecontroleerde en vochtigheidsgereguleerde opslag tot pan-Europese distributie. Met onze gespecialiseerde logistieke services voor medische apparatuur, zorgt u ervoor dat uw producten hun bestemming in de juiste staat bereiken. 

Neem contact op met een specialist

Sectoroplossingen

De volgende services zijn populair bij onze klanten die actief zijn in de productie van medische hulpmiddelen. Neem contact op om een aangepaste oplossing te ontwikkelen of bekijk de onderstaande opties.

Opslag van medische hulpmiddelen

Opslag van medische hulpmiddelen

Dankzij de magazijn- en distributieservices van Alloga blijven medisch materiaal en medische hulpmiddelen beschermd tijdens opslag en onderweg, zodat uw klanten de best mogelijke service krijgen.

Leer meer
Verpakken en heretikettering

Verpakken en heretikettering

Alloga biedt services voor verpakking en heretikettering van medisch hulpmiddelen. Hiermee is het voor klanten gemakkelijk om in te spelen op veranderingen in de regelgeving die aanpassing van bijsluiters en etikettering vereisen.

Leer meer
Monsters bestellen

Monsters bestellen

Onze Sample App-oplossing biedt een platform waarmee vertegenwoordigers makkelijk en efficiënt geneesmiddelenmonsters kunnen bestellen.

Leer meer
Order to Cash

Order to Cash

Met onze complete supply chain-oplossing voor medische hulpmiddelen bieden we naast opslag en distributie ook klantenservice en orderbeheer, inclusief eventuele incasso's.

Leer meer

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP

ICT integratie services

Alloga heeft meer dan 20 jaar ervaring met het integreren van ons magazijn en order-to-cash-systemen met die van onze klanten. Ons systeem voorziet rapportages voor alle transacties. Naast inkooporders en ontvangsten van klantorders worden rapportages geboden over: werk in uitvoering, zendingen en facturen, wijzigingen in voorraadstatus, voorraadtransacties en voorraadbalans.

Leer meer
ICT integratie services