Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Dier en zorg

Dier en zorg

Alloga is een ervaren distributeur van geneesmiddelen rondom dier en zorg. Wij hebben een pan-Europees netwerk van magazijnen en distributeurs. Wij bieden logistieke oplossingen voor opslag, fulfillment, transport en andere toegevoegde waarde services .

Supply chains dierenarts benodigdheden

Met meer dan 20 jaar ervaring op het terrein distributieservices, biedt Alloga als business partner relevante toegevoegde waarde voor fabrikanten van diergeneesmiddelen.

Neem contact op met een specialist

Sectoroplossingen

Opslag en transport

Opslag en transport

Met onze opslagfaciliteiten worden uw diergeneesmiddelen veilig en efficiënt opgeslagen en vervoerd.

Leer meer
Ompakken en heretikettering

Ompakken en heretikettering

De herverpakkings- en heretikettenoplossingen van Alloga kunnen uitkomst bieden voor de verpakking en etikettering rondom producten voor diergezondheid wanneer u wordt geconfronteerd met wijzigingen in de regelgeving, zodat u uw klanten een service kunt blijven bieden die voldoet aan de wet.

Leer meer
Promotiematerialen

Promotiematerialen

Alloga's online Point of Sale-portal biedt fabrikanten een platform om marketingmateriaal voor gezondheids- en beautyproducten te distribueren naar verkoopmedewerkers en andere verkooppunten.

Leer meer
Monsters bestellen

Monsters bestellen

Onze Sample App-oplossing biedt een platform waardoor u herhalingen om monsters van dierengeneesmiddelen eenvoudig en efficiënt kunt bestellen.

Leer meer

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP

ICT integratie services

Alloga heeft meer dan 20 jaar ervaring met het integreren van ons magazijn en order-to-cash-systemen met die van onze klanten. Ons systeem voorziet rapportages voor alle transacties. Naast inkooporders en ontvangsten van klantorders worden rapportages geboden over: werk in uitvoering, zendingen en facturen, wijzigingen in voorraadstatus, voorraadtransacties en voorraadbalans.

Leer meer
ICT integratie services