Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Test samples

Test samples

Bestel snel en eenvoudig farmaceutische samples met de app van Alloga.

Een complete sampleoplossing voor zorgprofessionals

De Alloga Sample App Solution biedt een vereenvoudigde manier voor vertegenwoordigers om samples te bestellen voor Healthcare Professionals (HCP). De app legt de volgorde en machtiging van de HCP vast, de sampletraceerbaarheid is volledig gegarandeerd. Er kunnen volumebeperkingen per vertegenwoordiger en per site worden opgegeven.

Een complete sampleoplossing voor zorgprofessionals

Eenvoud en flexibiliteit

Kosteneffectief, snel en gemakkelijk te gebruiken; vertegenwoordigers hoeven niet langer orders in te voeren met behulp van papieren documenten waarvoor een deadline geldt; zo kunnen vertegenwoordigers efficiënter werken bij het bestellen van samples. De app kan worden gedownload op elk smart-apparaat.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Monsters worden opgeslagen en afgeleverd volgens de GDP-richtlijnen, zodat producten veilig en effectief blijven. Monstervolumes kunnen worden beheerd door een vertegenwoordiger of per instelling, zodat er niet teveel budget wordt gebruikt.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Onze werkwijze

Step 1 Representative creates order

1

De vertegenwoordiger maakt de bestelling via de app aan. Die bestelling wordt vervolgens bevestigd door middel van de handtekening van de zorgverlener op een telefoon of tablet.

Step 2 Delivery to Hospital

2

Elke bestelling wordt rechtstreeks naar Alloga gestuurd om de volgende dag te worden verwerkt en afgeleverd bij het ziekenhuis of de kliniek.

Step 3 Quality Controls

3

Elke bestelling die via de app wordt ontvangen, volgt dezelfde kwaliteitscontroles en -procedures als een standaardorder, alle vereiste temperatuurregelingen worden gebruikt en het product wordt behandeld volgens de geldende richtlijnen.