Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Internationaal netwerk

Internationaal netwerk

Onze internationale logistieke netwerk- en opslagcapaciteiten, in 13 landen van Europa, garanderen snelle en betrouwbare farmaceutische supply chain-oplossingen .

Pan-Europese leveringsmogelijkheden

Alloga's internationale supply chain-netwerk biedt pan-Europese leveringsmogelijkheden, waarbij logistieke services worden geleverd die specifiek voldoen aan uw behoeften. Met lokale magazijnen, lokaal talent en kennis van de lokale markt, kunt u met ons internationale logistieke netwerk geavanceerde supply chain network-oplossingen bouwen voor u en uw klanten, waar dan ook. U kunt de best mogelijke service bieden via onze internationale expertise in de supply chain voor de gezondheidszorg.

Neem contact op Onze locaties
International Network - Stats
warehousing space across Europe

600,000 m³

magazijnruimte over heel Europa

Ambient Pallets

530,000+

pallets

Largest geographic presence in Europe

13 landen

Grootste geografische aanwezigheid in Europa

  Network Benefits

  Efficiëntie

  Efficiëntie

  Voor fabrikanten biedt ons logistieke netwerk efficiëntie en inzicht. U kunt leveringen volgen en uw voorraad plannen terwijl u alles via de Alloga Portal in de gaten kunt houden.

  Betrouwbaarheid

  Betrouwbaarheid

  Voor klanten is ons gezondheidszorg netwerk een centraal aanspreekpunt voor facturering. Toe aan nog betere kwaliteit en een betrouwbaardere service?

  Internationale aanwezigheid

  Internationale aanwezigheid

  Dankzij ons brede bereik, onze sterke geografische aanwezigheid, de internationale farmaceutische opslag en distributiecapaciteit kunnen we sneller en effectiever in spelen op uw behoeften.

  Neem contact op met een specialist

  Neem contact op met een specialist

  Neem contact op met onze farmaceutische kwaliteitscontroledeskundigen om meer te weten te komen over onze beste oplossingen.