Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Beauty en gezondheid

Beauty en gezondheid

Alloga levert gespecialiseerde logistieke services voor de supply chain-oplossingen voor gezondheids- en beautyproducten, ondersteund door meer dan 20 jaar logistieke ervaring in deze sector.

Supply chains voor gezondheids- en beautyproducten

De sector gezondheids- en beautyproducten heeft de afgelopen jaren enorme veranderingen ondergaan, waarbij de wensen van consumenten in hoog tempo veranderen en nieuwe producten zijn ontwikkeld. In zo'n complexe branche waarin de concurrentie stevig is, moet een flexibele supply chain niet als een luxe, maar als een essentiële factor worden gezien. Alloga biedt een compleet assortiment logistieke oplossingen voor de gezondheids- en cosmetica industrie waaronder een pan-Europees distributienetwerk en uitgebreide ervaring met de opslag en distributie van gezondheids- en beautyproducten naar alle klantkanalen.

Neem contact op met een specialist

Sectoroplossingen

De volgende services zijn populair bij onze klanten in Gezonheids- en beautyproducten. Neem contact op om een aangepaste oplossing te ontwikkelen of bekijk de onderstaande opties.

Opslag en distributie

Opslag en distributie

Het warehousing- en distributienetwerk van Alloga vervoert beautyproducten veilig en effectief en slaat deze ook zo op.

Leer meer
Co-verpakking en bundeling

Co-verpakking en bundeling

Alloga biedt kant-en-klare contractverpakkings- en bundelservices die kunnen worden afgestemd op uw exacte wensen, zodat u met uw supply chain voor gezondheid en beauty flexibel kunt blijven.

Leer meer
Promotiemateriaal Management

Promotiemateriaal Management

Alloga's online Point of Sale-portal biedt fabrikanten een platform om marketingmateriaal voor gezondheids- en beautyproducten te distribueren naar verkoopmedewerkers en andere verkooppunten.

Leer meer

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP

ICT integratie services

Alloga heeft meer dan 20 jaar ervaring met het integreren van ons magazijn en order-to-cash-systemen met die van onze klanten. Ons systeem voorziet rapportages voor alle transacties. Naast inkooporders en ontvangsten van klantorders worden rapportages geboden over: werk in uitvoering, zendingen en facturen, wijzigingen in voorraadstatus, voorraadtransacties en voorraadbalans.

Leer meer
ICT integratie services