Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
ICT integratie services

ICT integratie services

Alloga biedt al meer dan 20 jaar ict integratie-services aan haar klanten. Ons professionele interne team kan interfaces maken tussen elk systeem en het onze.

Ervaring

Alloga heeft uitgebreide ervaring met de ict implementatie van integraties tussen de systemen van klanten en onze systemen, onze kennis van logistieke protocollen en processen maakt hierbij het verschil.

Ervaring

Connectiviteit

We bieden connectiviteit in het volledige logistieke proces: informatie over producten, klanten, bestellingen en ontvangsten, onderhanden werk, verzendingen en facturen, wijzigingen in voorraadstatus, voorraadtransacties, voorraadbalansen en meer, zijn altijd toegankelijk.

Flexibiliteit

Onze integratieservices ondersteunen een breed scala aan bestanden en communicatieprotocollen, waardoor onze systeemintegratieservices flexibel blijven voor klanten.

Flexibiliteit
Neem contact op met een specialist

Neem contact op met een specialist

Integraties beginnen met een startvergadering, waarbij we de omvang, gebruikersvereisten voor de interface en operationele en IT-infrastuctuur- en interfaceprojectplannen bespreken.

Er wordt een risicoanalyse gemaakt om risico's te reduceren en Alloga maakt een plan om de go-live en initiële handelsperiode te begeleiden. Vervolgens wordt een project evaluatie uitgevoerd om de implementatie te optimaliseren.

More Technology

More Technology

Klantenportaal

Klantenportaal

Met de klantportal van Alloga kunnen uw downstream-klanten ook bestellingen volgen met nagenoeg realtime inzicht.

Leer meer
Alloga Gateway

Alloga Gateway

De Gateway en Portal van Alloga bieden nagenoeg realtime gegevens voor alle opgeslagen voorraad binnen het Alloga-netwerk op een bepaald moment.

Leer meer