Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Supply chain Management

Supply chain Management

Alloga biedt logistieke-en marktdiensten voor fabrikanten in de gezondheidszorg, zodat uw planning efficiënt en op maat gemaakt is voor uw verkoopkanalen.

Gecentraliseerde planning

Supply chain planning is het proces waarbij vraag en aanbod op elkaar zijn afgestemd. Dit omvat een coördinatie van verkoopplanning en -prognose met productieplanning binnen één uniforme aanpak.

Gecentraliseerde planning

Omnichannel Forecast Support

Alloga kan zorg- en gezondheids- en beautyprofessionals voorzien van gespecialiseerde logistieke planningsservices, zodat u uw producten efficiënter kunt leveren, ongeacht het verkoop- / klantkanaal.

Onze werkwijze

Step 1 Order Received

1

Nadat uw bestelling bij Alloga is aangekomen, wordt de bestelling gecontroleerd en wordt de bestelling in het Alloga-systeem gemaakt.

Step 2 Order to Warehouse

2

Er worden een aantal controles uitgevoerd voordat de order voor verwerking wordt doorgegeven aan het magazijn.

Step 3 Deliver to Customer

3

Na goedkeuring zal de order worden ingediend voor verwerking en aan de klant worden afgeleverd in overeenstemming met de overeengekomen leveringstermijnen.

Related Technology

Related Technology

De toonaangevende technologie van Alloga ondersteunt robuuste en flexibele integraties met interne logistieke managementsystemen. Lees hier meer over onze platforms en integratieservices.

Alloga Gateway

Alloga Gateway

Alloga's partnerportal biedt nagenoeg realtime gegevens voor alle voorraad voor apotheken die op een bepaald moment in het Alloga-systeem zijn opgeslagen.

Leer meer
ICT integratie services

ICT integratie services

Alloga's Technical Integration Service maakt eenvoudige integratie mogelijk tussen ons systeem en die van onze klanten.

Leer meer