Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Logistiek in de zorg

Logistiek in de zorg

Alloga heeft meer dan 20 jaar ervaring in de supply chain voor de gezondheidszorg en biedt een breed scala aan services in de logistiek in de zorg.

Pan-Europees logistiek netwerk

Het logistieke netwerk van Alloga biedt diverse specialistische logistieke mogelijkheden in geheel Europa voor de opslag en distributie van producten binnen de gezondheidszorg. Wij zijn een one-stop-shopping oplossing voor al uw logistieke behoeften; van transport en cold chain-beheer tot promotiemateriaal.

Alloga heeft tientallen jaren ervaring in de zorgsector en biedt pan-Europese logistieke oplossingen. Al ons personeel is getraind volgens de GDP-normen en we hanteren een strikte, kwaliteitsgerichte logistieke aanpak. Voor fabrikanten die willen samenwerken met een echte specialist op het gebied van supply chain in de gezondheidszorg, is Alloga een betrouwbare lange termijn optie.

Transport

Houd uw producten veilig tijdens opslag en ook onderweg met de efficiënte opslag- en transportoplossingen van Alloga.

Leer meer
Transport

Cold chain-beheer

Zorg ervoor dat uw producten met zorg en technische expertise worden behandeld met de oplossingen voor temperatuurbeheer van Alloga.

Leer meer

Farmaceutische serialisatie

In navolging van de Europese richtlijn vervalste geneesmiddelen kunt u de ontmanteling van farmaceutische producten beheren via de farmaceutische serialisatie-oplossing van Alloga.

Leer meer
Farmaceutische serialisatie

Promotioneel materiaal

Onderhoud een bijgwerkt portfolio met marketing materialen via de Alloga POS-portal, die de opslag van promotioneel materiaal weergeeft. De distributie voldoet aan de strengste eisen.

Leer meer

Twig Render This: Unsupported content.

Twig Render This: Unsupported content.