Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Medische verpakkingen

Medische verpakkingen

Alloga biedt uitgebreide medische verpakkings- en etiketteringsservices voor fabrikanten van specialistische en consumentengeneesmiddelen.

Naleving bij contractverpakking en -etikettering

Onze contractverpakkingsfaciliteiten bevinden zich in dezelfde, door de overheid goedgekeurde, GDP-conforme opslaglocatie als onze logistieke services, waardoor we de kosten en transittijden kunnen verlagen. We zijn ook ISO-gecertificeerd en kunnen dankzij onze 20 jaar ervaring in de gezondheidszorg verpakkingsoplossingen bieden die voldoen aan de verwachtingen van uw klant.

Of u medicijndoosjes of geneesmiddelen moet aanpassen na wijzigingen in de regelgeving of moet herverpakken van een partner met specialistische, technische expertise, Alloga staat klaar om u te helpen de beste service aan uw klanten te bieden.

Herverpakken en heretikettering in overeenstemming met GMP

Met de herverpakkings- en heretiketteringsoplossingen voor farmaceutische verpakkingen van Alloga, kunnen fabrikanten op een snelle manier reageren op veranderingen in de regelgeving.

Leer meer
Herverpakken en heretikettering in overeenstemming met GMP

Co-packing en bundling

Wij zorgen er met onze co-packingoplossingen voor dat uw zorgproducten in de winkel of apotheek op tijd en klantspecifiek zijn.

Leer meer