Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Farmacie

Farmacie

Alloga is een leverancier van end-to-end-oplossingen voor logistiek in de gezondheidszorg. Van farmaceutische opslag tot verpakking, distributie en etikettering; met de geïntegreerde services van Alloga kunt u de best mogelijke service aan uw klanten bieden.

Supply chains in de farmaceutische industrie

Door vernieuwingen in technologie, economie en sociale demografie verandert de wereldwijde farmaceutische markt voortdurend. Er steken nieuwe zaken de kop op, waarbij medische hulp nodig is en er worden voortdurend nieuwe en innovatieve, zeer gespecialiseerde geneesmiddelen ontwikkeld. Voor deze geneesmiddelen gelden vaak zeer specifieke vereisten voor opslag, verwerking en dosering, waardoor een grondige kennis van de farmaceutische markt noodzakelijk is. Op basis van jarenlange ervaring in het farmaceutisch transport, kan Alloga fabrikanten helpen zich aan te passen aan de ontwikkeling van steeds complexere supply chains.

Neem contact op met een specialist

Sectoroplossingen

De volgende services zijn populair bij onze farmaceutische klanten. Neem contact op om een aangepaste optie te ontwikkelen of bekijk de onderstaande opties.

Farmaceutische opslag

Farmaceutische opslag

Alloga biedt een pan-Europees netwerk van regionale en lokale distributiecentra volgens farmaceutische standaarden, waardoor fabrikanten narcotica, temperatuurgecontroleerde en cold chain-producten veilig en efficiënt kunnen opslaan.

Leer meer
GMP-herverpakking en heretikettering

GMP-herverpakking en heretikettering

We bieden een uitgebreide set farmaceutische GMP-mogelijkheden voor farmaceutische fabrikanten, zoals herverpakking en andere verpakkingswijzigingen, inclusief bijsluiter en over-labeling, teneinde aan regelgeving te voldoen.

Leer meer
Cold Chain-management

Cold Chain-management

De temperatuurgecontroleerde opslagomgeving van Alloga wordt gebruikt voor het ontvangen, opslaan en transporteren van alle producten, inclusief gecontroleerde geneesmiddelen, spuitbussen en nog veel meer.

Leer meer
Order to Cash

Order to Cash

Onze farmaceutische order-to-cash-oplossing biedt een full-service oplossing voor de farmaceutische industrie; klantenservice, inclusief facturatie van bestellingen en collecties.

Leer meer
Twig Render This: Unsupported content.

Twig Render This: Unsupported content.

Twig Render This: Unsupported content.

Twig Render This: Unsupported content.

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP

ICT integratie services

Alloga heeft meer dan 20 jaar ervaring met het integreren van ons magazijn en order-to-cash-systemen met die van onze klanten. Ons systeem voorziet rapportages voor alle transacties. Naast inkooporders en ontvangsten van klantorders worden rapportages geboden over: werk in uitvoering, zendingen en facturen, wijzigingen in voorraadstatus, voorraadtransacties en voorraadbalans.

Leer meer
ICT integratie services