Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Over ons

Over ons

Alloga is een bedrijf in de pharma logistics dat gespecialiseerde supply chain-services levert in meerdere landen voor fabrikanten in de gezondheidszorg.

Dit zijn wij

Alloga biedt een diepgaand inzicht in de internationale gezondheidszorgmarkt en biedt de farmaceutische expertise om specialistische producten veilig en efficiënt af te handelen. We adviseren ook over landspecifieke wettelijke vereisten en marktontwikkelingen. Met onze kennis van de lokale markt kunt u een effectieve, betrouwbare supply chain opbouwen en implementeren in één of meerdere landen.

Met onze focus op de gezondheidszorgsector zijn wij een veilige, langetermijnoptie voor fabrikanten en merkeigenaren die een partner op het gebied van farmaceutische logistiek zoeken. We behandelen distributiekanalen en informatiestromen, zodat u zich kunt concentreren op onderzoek, ontwikkeling, productie en marketing. Ons brede scala aan services omvat gezondheidszorglogistiek, verpakking, etikettering, orderbeheer, farmaceutische opslag en meer.

Alloga is ontstaan in december 2014 uit het samengaan van Walgreens en Alliance Boots. Hiermee werden twee toonaangevende bedrijven en merken samengevoegd met complementaire geografische voetafdrukken en gedeelde waarden. De gedeelde erfenis bestaat verder uit het meer dan 100 jaar leveren van vertrouwde services voor de gezondheidszorg via farmaceutische groothandels en gemeenschapsapotheken.

Our Vision

Onze visie

We streven ernaar om voortdurend waarde te leveren aan onze klanten via onze drie belangrijkste pijlers:

Internationaal Bereik

Internationaal Bereik

We bieden pan-Europese dekking en zijn een internationaal logistiek bedrijf in de gezondheidszorg.

Kwaliteit

Kwaliteit

Met onze kwaliteitsgerichte benadering van supply chain-logistiek in combinatie met ons ons vooruitstrevende kwaliteitsbeheersysteem, bieden wij de allerbeste oplossingen voor operationele uitmuntendheid.

Innovatie

Innovatie

Ons IT-team verzorgt gemakkelijke integratie van innovatieve technologie, hierdoor kunnen wij onze klanten robuuste, uiterst flexibele oplossingen bieden.

Internationaal netwerk

Met ons netwerk van lokale en regionale magazijnen biedt Alloga pan-Europese leveringscapaciteit. Meer informatie over het internationale logistieke netwerk van Alloga.

Leer meer
Internationaal netwerk

Kwaliteit

Met ons ISO-conforme kwaliteitsmanagementsysteem kunnen we de productintegriteit in de hele supply chain handhaven. Meer informatie over de farmaceutische kwaliteitsborgingsstandaarden van Alloga.

Leer meer

Corporate responsibility

Alloga is een milieuvriendelijke en sociaal verantwoordelijke werkgever. Lees hier meer over de missie van Alloga wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Leer meer
Corporate responsibility
Join the Team

Join the Team

Alloga is een favoriete keuze voor veel logistieke professionals; het bedrijf is dus een ideale plek om je carrière een zetje te geven. Meer informatie over de farmaceutische logistieke functies binnen Alloga.

Vacatures Bekijk onze actuele vacatures

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP