Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
ICT en logistiek

ICT en logistiek

Met de toonaangevende logistiek management-systemen van Alloga, die zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring in de gezondheidszorglogistiek, kunt u de best mogelijke service aan uw klanten bieden

Specialistische technologie en integratie-ervaring

Ons team heeft uitgebreide ervaring met integraties van IT-systemen in de gezondheidszorg met belangrijke sectoren van de gezondheidszorg, van geneesmiddelen en zelfzorgmedicijnen tot medische hulpmiddelen en gezondheid en beauty; ons team kent dus de valkuilen bij de integratie en heeft bewezen implementatiemethoden gecreëerd die gestoeld zijn op echte expertise rondom ICT en logistiek.

Met onze toonaangevende technologie kunnen wij robuuste, flexibele integraties implementeren. De Alloga Gateway en Portal zijn specifiek ontworpen voor B2B-fabrikanten en ondersteunen een breed scala aan documenttypen en communicatieprotocollen. We begrijpen dat elke integratie anders is, net zoals de behoeften van elke fabrikant. Daarom kan elk gegevenskanaal voor elke klant worden aangepast.

Klantenportaal

Via het Alloga-klantenportaal kunnen uw klanten nagenoeg realtime updates ontvangen over bestellingen en leveringen, met inzicht in verkopen, voorraad, ontvangsten en voorraadverplaatsingen.

Leer meer
Klantenportaal

Alloga Gateway

De Alloga Gateway en Portal bieden onze klanten nagenoeg realtime gegevens over hun supply chain in de gezondheidszorg, met live statusupdates en bezorgtijden vanaf de ontvangst van de bestelling tot het moment van levering.

Leer meer

Technische integratieservices

Ons ongeëvenaarde integratieteam kan interfaces creëren tussen elk systeem en het onze, met beproefde en geteste processen die ontwikkeld zijn op basis van tientallen jaren ervaring met systeemintegraties.

Leer meer
Technische integratieservices
Neem contact op met een specialist

Neem contact op met een specialist

Neem contact met Alloga op voor meer info over onze oplossingen en hoe we zorginstellingen en hun klanten helpen.