Skip to Navigation Skip to main content Skip to footer
Geneesmiddelen

Geneesmiddelen

De services van Alloga zijn onder andere opslag en distributie, naast een reeks aanvullende services, voor de sector consumentengeneesmiddelen.

Supply chain voor receptmedicijnen en zelfzorggeneesmiddelen

De zorgsector verschuift haar focus steeds meer van behandeling naar preventie, dit leidt tot een groei in de consumentenmarkt voor zelfzorgmiddelen. Via verschillende kanalen, van apotheken tot supermarkten, migreren meer producten van receptmedicijnen naar vrij verkrijgbare medicijnen. Alloga heeft expertise over recept- en zelfzorggeneesmiddelen en beschikt over een international netwerk. Hiermee zorgen we ervoor dat uw producten veilig aankomen bij apotheken, apotheekketens, supermarkten en andere detailhandelaren.

Neem contact op met een specialist

Sectoroplossingen

De volgende services zijn populair bij onze Consumer Medicines-klanten. Neem contact op om een aangepaste oplossing te ontwikkelen of bekijk de onderstaande opties.

Opslag

Opslag

Ons pan-Europese netwerk heeft uitgebreide capaciteit om zelfzorgmedicijnen op te slaan en te vervoeren.

Leer meer
Co-verpakking en bundeling

Co-verpakking en bundeling

Alloga biedt klantspecifieke, kant-en-klare contractverpakkings- en bundelservices, zodat u uw klanten een extra niveau van flexibiliteit en flexibiliteit kunt bieden.

Leer meer
Promotioneel Materiaal

Promotioneel Materiaal

Met onze online portal voor promotiemateriaal kunnen wij uw marketingstrategieën ondersteunen door het bestellen en distribueren van promotiemateriaal te beheren voor uw verkopers / andere vertegenwoordigers en klanten.

Leer meer
Order to Cash

Order to Cash

Onze order to cash service biedt een volledige oplossing voor de sector, inclusief facturatie en incasso van bestellingen.

Leer meer

Onze certificeringen

SGS
TAPA
GMP

ICT integratie services

Alloga heeft meer dan 20 jaar ervaring met het integreren van ons magazijn en order-to-cash-systemen met die van onze klanten. Ons systeem voorziet rapportages voor alle transacties. Naast inkooporders en ontvangsten van klantorders worden rapportages geboden over: werk in uitvoering, zendingen en facturen, wijzigingen in voorraadstatus, voorraadtransacties en voorraadbalans.

Leer meer
ICT integratie services